Taller vivencial ¨connecta amb tu¨

 

 “CONNECTA’T AMB TU”     per a adolescents

 

Què és?

És un taller vivencial dirigit, principalment, als estudiants de 3r i 4t d’E.S.O.

És un taller format per una gran nombre d’activitats sorprenents pel seu disseny que no els deixarà indiferents. Han estat cuidadosament pensades i seleccionades per activar les capacitats artístiques, emocionals i expressives de l’adolescent per, més tard, reconduir les expressions que sorgeixin cap a una serena reflexió individual i/o col.lectiva, sota el paraigües d’un acompanyament respectuós per part de l’adult .

És un taller fonamentat amb les principals característiques de l’etapa de l’adolescència i amb les principals preocupacions actuals dels pares de joves adolescents.

 

Què pretèn?

 

Pels pares i mares és una eïna de col.laboració i de suport en la difícil tasca d’educar en l’etapa de l’adolescència. Com?

 

1.- Apropant als joves a la vivència de la introspecció personal, des d’un angle diferent al contexte familiar i al contexte escolar, malgrat es mantenen els mateixos continguts i informació que es sól donar en ambdos contextes per encaminar-los a ser persones i futurs ciutadans responsables, respectuosos, tolerants, solidaris, creatius, compromesos, etc…

 

2.- Informar i orientar als pares (a demanda individual o grupal) de com reconduir o reforçar alguns aspectes que s’han observat al llarg del taller, que ajudarà al o a la jove a ser més assertiu , armònic i feliç.

 

Pels joves és una vivència lúdica i agradable compartida amb amics que els convidaran, poc a poc, cap a la introspecció d’un mateix, del món que l’envolta i de com s’hi relaciona. També els convidem a reflexionar sobre els seus ideals, les seves il.lusions, les seves aspiracions, als seus models, així com, de les seves percepcions i els assumptes que més els hi preocupen en relació al seu futur, la societat i el món actual,a escollir estudis universitaris, els vincles familiars, la parella, la persona adulta que aspiren a ser, etc….

 

Per a què?

 

Per a que el i la jove adolescent visqui una experiència que l’ajudi a:

  • Conèixe’s més i connectar amb la realitat dels seus valors intrínsecs.

  • Potenciar un centre personal fort i estable.

  • Adquirir fermesa a l’hora d’enfrontar-se a situacions on calgui una resolució.

  • Optimitzar la relació social.

  • Optimitzar la relació familiar.

 

És a dir, donar una oportunitat i una empenta a que el i la jove sigui més feliç i armoniós descobrint, de forma lúdica, les seves aptituds i les seves limitacions.

 

 

   

  

 

Contactar-nos